Werken en leren

  • Geen dag is hetzelfde in mijn werk als ergotherapeut. Heerlijk!

  • Iemand die niet kan praten weer langzaam leren spreken. Mooier kan mijn werk niet worden!

"Dit geeft mij echt een kick!"

Daan is ooit begonnen als vakantiekracht in de thuiszorg bij Actiezorg. Dat smaakte naar meer. Nu werkt hij in de revalidatie als verzorgende IG. "Sommigen komen binnen en kunnen niks meer zelf. Hen helpen om weer zelfstandig te kunnen lopen, zelfstandig te kunnen eten. Daar doe je het voor. Dat geeft zo'n kick!" Bekijk zijn verhaal in de clip.

Waarom jij bij ons wilt werken!

Bij Behandelzorg werk je  vanuit je hart en je professie.  Met behulp van jouw kwaliteiten leveren wij excellente zorg en dienstverlening. Je wordt geïnspireerd door het contact met onze cliënten,  de samenwerking met enthousiaste collega’s en je wordt door MagentAcademy gefaciliteerd om scholing te kunnen volgen. We willen een goed werkgever voor je zijn en je ondersteunen in je ontwikkeling en jouw verantwoordelijkheid in je functie. Wij bieden je een dynamische werkomgeving, waarin veel ruimte is voor jouw inbreng.

Voor ons is het eenvoudig: Jij doet er toe.

Ontwikkel jezelf verder bij Behandelzorg

Wij bieden volop mogelijkheden om jezelf (verder) te ontwikkelen. Vanuit ons eigen opleidingscentrum MagentAcademy worden bij- en nascholingsactiviteiten voor onze medewerkers georganiseerd en zijn er de volgende leerwerkplekken: 

  • Opleiding tot verzorgende IG / woon-zorgbegeleider (in samenwerking met het ROC).
  • Opleidingsplaats tot arts of Specialist Ouderen Geneeskunde.
  • Diverse mogelijkheden voor stagiaires.
  •  Met onze digitale leeromgeving leer je waar en wanneer het jou uitkomt.
  • Op ons online platform “Andere Handen community” kun je ervaringen uitwisselen, kennis delen en leren van jouw collega’s.
  • Onze eigen opleiding tot verzorgende IG sluit aan op de praktijk van Magentazorg.

Word vrijwilliger

Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde voor onze organisatie. Met name binnen Magentazorg is er altijd wel een vrijwilligersfunctie die bij u past. Met uw persoonlijke aandacht en hulp bij activiteiten draagt u in grote mate bij aan het welzijn van de bewoners. U bent dan ook een grote aanvulling op het werk van onze professionele krachten. De bewoners zijn in ieder geval erg blij met extra hulp bij alle activiteiten. En wie weet, leert u zelf weer meer door dit werk.

Lees meer over vrijwilligerswerk en doe mee!

Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Deel via e-mail Print