Nieuws

Leren leven met gevolgen Parkinson… hoe doe je dat?

02-05-2017

Magentazorg start vrijdag 10 november 2017 weer met een cursus om het welzijn van mensen met de ziekte van Parkinson te verhogen. Het zogeheten Patiënt Partner Educatie Programma (PPEP) leert deelnemers, patiënt en partner, beter om te gaan met de gevolgen van de ziekte van Parkinson. De cursus is er met name op gericht om psychische en sociale problemen te verminderen.

Lees verder

Dag van de logopedie - 6 maart 2017

28-02-2017

Niet naar een verjaardagsfeestje durven, omdat je bang bent dat je je in een stukje taart of een slok koffie verslikt. Slikproblemen hebben grote impact. Veel mensen weten niet dat de logopedist kan helpen. Daarom staat de Dag van de Logopedie op 6 maart in het teken van slikproblemen.

Lees verder

Hoe blijf je in contact na een beroerte?

03-11-2016

Broek op Langedijk – Op donderdagmiddag 17 november houdt Behandelzorg een vrije inloopmiddag in de Sociale Winkel in winkelcentrum De Broekerveiling. Iedereen kan vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur terecht voor informatie van de logopedist. Dit is geheel vrijblijvend en hier zijn geen kosten aan verbonden. De logopedist is aanwezig om vragen te beantwoorden over communicatieproblemen, verstaanbaarheid en (ver) slikklachten. Zij kan u ook adviseren over eet-drinkproblemen en specifieke communicatie na een beroerte of ziekten zoals Parkinson en dementie.

Lees verder

Parkinson Café

22-08-2016

Kent u het Parkinson Café in Alkmaar al? Dit zogeheten P-Café is een ontmoetingsplaats voor Parkinson patiënten, hun partner en vrienden. Eén keer per maand, op de dinsdagochtend is er een bijeenkomst in woonzorglocatie Lauwershof.

Lees verder

Leren leven met de gevolgen van Parkinson ... hoe doe je dat?

04-07-2016

Magentazorg start donderdag 9 september 2016 weer met een cursus om het welzijn van mensen met de ziekte van Parkinson te verhogen. Het zogeheten Patiënt Partner Educatie Programma (PPEP) leert deelnemers, patiënt en partner, beter om te gaan met de gevolgen van de ziekte van Parkinson. De cursus is er met name op gericht om psychische en sociale problemen te verminderen.

Lees verder

Nieuwe bestuurder Jeltje Schraverus

02-12-2015

De nieuwe voorzitter raad van bestuur is bekend. Vanaf 1 januari 2016 staat Jeltje Schraverus aan het roer van de zorgorganisatie Magentazorg, waarvan Behandelzorg en thuiszorgorganisatie Actiezorg deel uit maakt.

Lees verder

Deel deze pagina:   Deel op Twitter Deel op LinkedIn Deel op Facebook Deel via e-mail Print